De vernieuwde uitgaven van de Hommie de Hommel vertelt … luisterboeken worden vandaag gepresenteerd bij de Creatieve Kunstenaars stand van KUBUS.
Dit vind plaats op de ZIE ZO! VISIO Beurs te Utrecht.

Het is een prachtige dag. Bussen vol mensen komen vanuit het hele land naar deze zo speciale beurs toe.
Ontzettend veel blije mensen met en zonder begeleiding en met hun hulphonden!
Die weten precies wat en waar ze moeten zijn met hun baasjes! Ongelooflijk knap wat deze honden kunnen, schatten zijn het!

Na de koffie met wat lekkers gaan ze alle stands bezoeken en [uiteraard] gaan ze als eerste naar de KUBUS stand. Waar je met de kunstenaars [die allen slecht ziend zijn]
samen aan de slag kan met beeldhouwen, schilderen en keramiek. Prachtige kunstwerken zijn er te bewonderen van hen , die ze in hun eigen atelier gemaakt hebben.
Daar is ook HOMMIE te bewonderen en te beluisteren met Lous , zij helpt ook met het beeldhouwen de gehele dag, waar zelfs van Speksteen een HOMMIE is gemaakt door een van de kinderen!!!

Er is ook een super loterij, waar de loten verstopt zaten in een buik van een reuze hulphond. Gemaakt door een van de kunstenaars en ‘s middags rolden daar de prachtigste prijzen uit.
Waaronder natuurlijk ook een aantal nieuwe luisterboeken van Hommie de Hommel vertelt ….
HOMMIE en Lous zijn ook bij verschillende groepen uitgenodigd om bij hun thuis de spannende verhalen te vertellen en voor te lezen over HOMMIE.
En ook om samen verder te gaan beeldhouwen , want dat vonden ze toch wel helemaal te gek en dat gaan we zeker doen met elkaar !

Het was een fantastische dag en wij , HOMMIE en Lous, komen heel gauw naar jullie toe.